marți, 21 mai 2013

Centru de printare

Este foarte interesant de urmarit evolutia printului in ultimii ani - va mai aduceti aminte cati prieteni sau cunoscuti se laudau cu maretele lor imprimante, intai cu ace si apoi chestii laser mult mai rapide si mai importante?

Ce-mi placea cel mai mult este ca uitau sa le mai foloseasca, cerneala se intarea si in cele din urma capul de scriere al printerului trebuia aruncat - nu mai spun ca nimeni nu folosea imprimanta la adevaratul potential (pentru ca de fapt nici nu era nevoie), in timp ce altii uitau complet printerul intr-un dulap din cauza ca ocupa prea mult spatiu.

Realizatea este ca toata lumea iese mai ieftin in situatia in care apeleaza la serviciile unui centru de printare - cum este azery, sau cum este cel de la unirii, unde cu un cost modic se poate face printare de calitate de pe niste echipamente ok fara bataie de cap.

marți, 7 mai 2013

De curand am reusit sa gasesc piese auto second hand la jumatate de pret la dezmembrari auto Bucuresti. Am cumparat piese pentru 3 masini ford focus si un fiat brava.

Piesele le-am cumparat acum 3 ani de zile, mi s-a oferit garantie la cumparare si s-a dovedit o investitie buna, intrucat masinile functioneaza acum fara probleme. Cu toate astea in cazul in care aveti o masina la care tineti ca recomandam piese auto noi, nu din dezmembrari - recomandam cu calduca firma Revaland