vineri, 29 aprilie 2016

Despre peretii de vant



Oricine locuieste la casa cu gradina are obiceiul de a-si petrece timpul liber afara, in natura, insa de multe ori vremea ne poate da batai de cap, in special ploile si vantul. O solutie la aceasta problema o reprezinta peretii de vant, ideali pentru a inchide o terasa, un foisor si poate chiar un balcon de la bloc, iar noptile de vara vor fi mult placute si mai lungi.

Caracteristici

Acestea sunt confectionate dintr-un material special, rezistent la vant, chiar si atunci cand puterea acestuia este ridicata. Dimensiunea este variabila in functie de necesitatile clientilor, insa poate sa acopere chiar si o suprafata de pana la 10 mp. In plus, acesti pereti au avantajul ca se pot monta intr-un timp foarte scurt, fiind necesare cateva ore pentru a pune la punct toate detaliile. Datorita faptului ca este usor de montat, peretele de vant poate fi folosit in numeroase cazuri, lemn, PVC, plastic sau caramida, intrucat sa indeplineasca toate cerintele.

Accidentele sunt rar intalnite datorita sistemului de prindere, care este intarit de la un capat la altul cu ajutorul unor capse ce se fixeaza pe peretele de sustinere. Asadar, chiar si la vant puternic sau zapada, nu vor aparea probleme. In partea inferioara este atasat un sort special care are scopul de inlaturare a apei adunate la baza peretului. Atunci cand este nevoie de strangerea peretului, acesta se aduna cu usurinta si se face ca un sul, astfel ca spatiul va deveni deschis, iar lumina naturala si aerul vor putea patrunde mai bine.

Asadar, prin intermediul peretior de vant, vara va fi mult mai lunga, iar primavara si toamna vor fi ideale pentru petrecerea timpului in aer liber, oricare ar fi conditiile vremii. Datorita duratei lungi de viata, investitia este recuperata in cel mai scurt timp, iar ploaia nu va mai reprezenta niciodata o problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu