duminică, 12 iunie 2016

Servicii oferite de frmele rent a car din Bucuresti



Serviciile de rent a car cu sofer sunt tot mai populare in ziua de azi in tara noastra, intrucat romanii au realizat ca acest sistem aduce numeroase avantaje, principalul fiind confortul si siguranta. In ciuda faptului ca este mai costisitor decat alte variante de transport, inchirierea unui autoturism poate face ca o calatorie sa fie mult mai sigura, mai relaxanta si fara griji. Asadar, ori de cate ori ajungeti intr-un oras strain, aveti o alternativa la transportul in comun care este foarte aglomerat, dar si la taxiuri, care, cu toate ca sunt mai scumpe, nu promit profesionalism si siguranta.
Servicii oferite

Pentru a avea parte de cele mai bune servicii este important sa se apeleze la cele mai renumite companii specializate in acest domeniu. Rent car with driver promite clientilor servicii de top, corectitudine, profesionalism si siguranta. Fiecare autoturism este bine pregatit inainte de a fi livrat catre un client, fiind verificat cu atentie pentru a nu avea defecte mecanice si nici optice, totul pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de serviciile primite.

De asemenea, orice calatorie poate deveni mai confortabila cu ajutorul unui sofer profesionist. Acestia sunt special instruiti in acest sens, astfel ca pot promite cele mai bune servicii pentru clienti, cunoscand chiar si limbi straine si fiind capabili sa gestioneze orice situatie delicata. In plus, acestia pot avea rolul unor ghizi locali si sa va transporte catre cele mai importante obiective turistice ale zonei pe care o vizitati, in cele mai bune conditii.

Toate taxele, RCA, Casco, impozite, revizii, toate sunt suportate de companie, iar clientii nu mai trebuie decat sa plateasca pretul pentru carburant, iar daca isi doresc si tariful separat pentru sofer care se calculeaza pe ora. Insa, in functie de durata inchirierii unui autoturism, pretul se poate negocia, intr-un final obtinandu-se economii semnificative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu