vineri, 15 iulie 2016

Anunt auto de cumparare

Oricine isi doreste la un moment sa cumpere un autoturism, insa acest proces se dovedeste a fi unul foarte dificil, intrucat cele mai multe masini de pe piata sunt manuite de samsari si este foarte dificil sa te feresti de acestia. Din acest motiv, cea mai buna modalitate de a achizitiona masini care sa aiba kilometrajul real si fara defecte ascunse, este sa se cumpere cele de la primii proprietari romani, intrucat autoturismele noi au avut garantie, dar si un istoric care poate fi descoperit la reprezentantele auto. In schimb, istoricul unei masini din strainatate este mult mai dificil de urmarit.
Cu toate acestea, de ce sa cauti tu masina dorita, cand poate sa vina ea la tine? Cum? Simplu. Postezi pe Imperator.ro un anunt auto de cumparare, in care specifici care este autoturismul pe care ti-l doresti si care sunt optiunile si criteriile pe care acesta sa le indeplineasca. Urmatorul pas este sa fii contactat de catre proprietari ai unui autoturism care iti indeplineste preferintele dupa ce acestia vad anuntul tau de pe site.
Prietenos cu utilizatorii
Este foarte usor sa postezi un anunt pe Imperator, iar cel mai mare avantaj este acela ca nu ai nimic de pierdut, totul fiind gratuit, chiar si innoirea dupa cele 90 de zile de valabilitate. In plus, daca iti doresti ca anuntul tau sa aiba mai multa vizibilitate, il poti promova, astfel incat sa fie mult mai accesibil pentru un numar mai mare de utilizatori si implicit sa ai sanse mai mari sa iti gasesti autoturismul preferat.

Ai posibilitatea de a publica pana la 8 fotografii per anunt, iar cu cat mai multe detalii pentru ca acesta sa fie mai complex, cu atat ceilalti vor sti ce iti doresti, astfel ca vei avea sanse mai mari de a gasi masina mult visata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu