marți, 2 decembrie 2014

Camere de supraveghere ascunse



De ce am nevoie de un sistem de alarma? Deoarece uneori poate avem nevoie de imagini care sa ne ajute in diferite momente. Nu este frumos si legal sa supraveghezi pe cineva mai ales cand este vorba de proprietatea lui, dar multi oameni recurg la acest set de camere de sugraveghere ascunse, in firme sau institutii mari.

Spre marea surprindere a tuturor, intr-una din zile, la o fabrica de paine din oras s-a declansat un intreg taraboi, deoarece dispareau bani din casierie si se pare ca nimeni nu ii lua. Cum in fabrica se facea cu schimbul ca vanzator, fiecare dintre brutorii angajati, apucat macar o data pe luna sa stea la magazin ca vanzator,iar uni poate erau tentati sa faca anumite lucruri. 

Dupa atatia ani in care niciodata nu s-a pus mana pe banii din magazin, se pare ca rabdarea a ajuns la capatul puterilor. Angajatul care-i capatase increderea deplina sefului a decurs la un gest josnic, care ia adus multa suferinta,dar si dispret din partea colegilor sai. Dupa multe zile in care patronul a observat ca lipseau bani, iar el nu ii lua, a hotarat sa instaleze camere ascunse pentru a vedea cine il treage in jos. Cum erau zile diferite, nu putea fi doar o persona, ci mai multe, s-a gandit el. Insa dupa ce a observat din nou lipsa banilor, a urmarit cu atentie inregistrarile si a fost socat. Erau zile diferite in care aceasi persoana venea si sustragea bani din sertar,cand cel care era la vanzare mergea la baie. Si ce persoana, tocmai mana lui dreapta, omul in care avea cea mai mare incredere dintre angajati;pe care il angajase de la inceputul afacerii. Chiar daca era extrem de suparat, acesta ia explicat ca nu e bine ce a facut.

 Cum l-a ajutat acest sistem de camere ascunse? Daca nu l-ar fi aschizitionat nu ar fi reusit sa dea de cap acestei probleme; problema care l-a facut sa-ti piarda un prieten si angajat, dar si increderea in alti oameni. Camera a ramas acolo, chiar daca angajatii stiam de existenta ei, nu cred ca dupa un asemenea incident cineva ar mai fi indraznit ca faca vreun gest.

Nu este singura intamplare de acest gen, cu totii auzim cate o poveste in care seful recurge la aceasta metoda. Deoarece este sigura si nu poate afla nimeni de existenta ei, si este extrem de utila in asemena momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu