miercuri, 10 decembrie 2014

SET CERCEI + COLIER BLUME    Fetelor, nu cred ca puteti ghici din ce incurcatura au reusit acesti cercei sa ma scoata! Dupa liceu am decis sa imi deschid o galerie cu toate picturile si tablourile ce le facusem pana atuncea si urma seara in care trebuia sa le prezint pe toate. Trebuia sa port conversatii cu diferiti critici sau posibili cumparatori, eventual si cu oameni cu spirit antreprenorial, capabili sa imi vanda tablourile la cati mai multi doritori. Dupa cum ati anticipat, aveam nevoie de o tinuta impunatoare, eleganta si totusi vesela – daca nu eu sa mentin buna dispozitie, atunci cine?!?
    Am ales acest set intrucat se potrivea exact camasa de acelasi albastru-indigo fermecartor, iar modelul colierului cu flori venea in armonie cu celde pe salopeta de blugi pe care o pregatisem. Pentru a integra accesoriile si mai mult in tinuta, am ales o pereche de pantofi de aceeasi culoare albastru-indigo cu pietrele din mijlocul florilor de pe colier. Am decis ca era suficient atata – nu doream sa incarc inutil si in fond, de aceea luasem setul.
    Ziua cea mare sosise, iar eu eram imbracata deja. Am decis sa imi prind parul cu o clema de aceeasi culoare ca si pietricelele din set – se potrivea superb! Prima parte a serii a decurs surprinzator de bine. Toti imi urmareau fiecare miscare si ascultau cu atentie orice detaliu pe care il precizam in legatura cu munca mea. In timp ce stateam de vorba cu un cumparator inrait al tablourilor in stilul lui Van Gogh, am observat ca imi studia atent colierul si cerceii, iar la sfarsit le-a complimentat, spunand ca mi se potrviesc incredibil de bine. Sfarsitul serii s-a terminat cu acelasi rezultat scontat. Am reusit sa mentin o atmosfera foarte placuta, sa inchei un contract si chiar sa vand cateva tablouri. Chiar inainte sa plec am fost oprita de un vechi prieten, ce m-a asteptat special sa ma felicite pentru reusita mea. Mi-a spus ca am aratat minunat si ca ar trebui sa incerc ceva si in design, facand referire la tinuta mea foarte bine gandita si la setul de bijuterii ce sigur si-au lasat amprenta in seara respectiva.
Dupa succesul din ziua aceea, am purtat acel set bijuterii non-stop si au devenit preferatele mele, mai ales ca aveau culoarea albastra (fie ea de orice nuanta, era culoarea mea preferata dintotdeauna).
    Recomand setul tuturor fetelor increzatoare in sine, ce isi doresc sa fie observate si sa transmita incredere si buna dispozitie cu ficare ocazie ce se iveste la orizont!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu