miercuri, 25 februarie 2015

Despre camerele auto in oglinda

In primul rand, trebuie sa mentionez ca acest tip de camera este realizata de un producator autohton (ceea ce este lucru mare - este vorba despre iUni) si ca in acelasi timp sunt comercializate la noi cu preturi mult sub piata vestica. Practic... ne putem bucura de niste produse cu o calitate ridicata la preturi mult mai mici fara de soferii din Franta, Spania, Germania, etc.

 Totusi... ce este asa de grozav la aceste camere auto oglinda? Ei bine, acestea reprezinta o serie de camere ce pot imbunatatii in mare masura experienta pe care un sofer de autoturism o are in traficul aglomerat al oraselor mari (mai ales in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Cluj, sau alte orase practic sufocate de trafic).

Aceste camere auto se monteaza chiar langa oglinda din masina (in asa fel incat sa nu incomodeze imaginile reflectate) - astfel, prin folosirea de camerele auto oglinda veti puteti vedea atat inregistrarile a ce s-a petrecut in trafic in fata masinii cat si partea spate a autovehiculului.

Prntr-o gama foarte variata de camere auto tip oglinda disponibile la iUni, veti ofera posibilitatea de a alege cel mai potrivit produs pentru dumneavoastra in functie de caracteristicile pe care vi le doriti de la o astfel de camera si de specificatiile tehnice (cu toate ca majoritate produselor realizate sub marca iUni sunt foarte performante).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu